HTML

LMP Békés 2009-2014

a Lehet Más a Politika (LMP) párt Békés megyei egykori tagjai véleménye néhány ügyről

Mottó

"Ha az értelmes és tisztességes emberek távol tartják magukat a közügyektől, akkor a közügyeket ostoba és semmirekellő emberek fogják intézni."

/Széchenyi István/

Honlapunk hírei

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Kapcsolat

Gál Anita
gal.anita@lehetmas.hu

  • Adószám: 18199260-1-42
  • Nyilvántartási szám: 13284/2009 (Fővárosi Bíróság, határozat: 60043 / 2009.5)
  • Országos nyilvántartásbeli azonosító: 540/2009
  • Adatvédelmi nyilvántartási szám: 02846
  • Bankszámlaszám: 103000021050637449020191 IBAN: HU10 1030 0002 1050 6374 4902 0191 BIC/Swift: MKB HU HB

Blog

Itt az idő, hogy végre kimondjuk, összegyűjtsük, rendszerezzük és megoldjuk a közös ügyeinket!

 

Nap, mint nap belebotlunk némelyikbe, vagy épp tudósítanak róla a helyi TV-ben, rádióban, újságban, de nekünk ez nem elég. Azt kérjük, hogy Te mondd meg, mi a legfontosabb probléma a környezetedben. Várunk minden új és régóta húzódó helyi ügyet, ami megnehezíti az életet Békésben.

 

Nem öncélú panasznapot szeretnénk tartani, hanem olyan helyi gondokat találni, amelyek mellett az LMP kiállna és harcolna a megoldásért. Ellenzéki pártként egyelőre főleg szakmai-, jogi tanácsot tudunk adni, illetve a (helyi és országos) sajtónyilvánosság erejét.

 

Írd meg a probléma tárgyát, a kiváltó okot, kik az érintettek, s persze, hogy hol van a gond! Ne felejtsd el hozzá tenni, hogy mikor észlelték az ügyet először, kik foglalkoztak vele eddig, milyen megoldási javaslatok voltak! Ha vannak, küldj ide vonatkozó cikkeket, sajtóhíreket!

 

Nélküled nem lehet más a politika, itt a lehetőség, hogy Te is tégy valamit, hát élj vele!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpbekes.blog.hu/api/trackback/id/tr111271129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sister Sledge 2009.07.30. 19:47:53

1. a használhatatlan utak megyeszerte
2. kevés kuka, kevés nyilvános illemhely Csabán
3. a fiatal diplomásoknak egyáltalán nem vonzó a megyében maradni, pesti színvonalú árak borsodi fizetésekkel
4. alig van szórakozási lehetőség Békéscsabán, kevés a közösségi tér (elég lenne kezdetnek több pad asztallal és több park)
5. közbiztonság alacsony (biciklilopásoktól kezdve nyugdíjasok kirablásán át a drogtanya diszkókig)mindenütt

Első szuszra ennyi. Még írok, mert sajnos van még probléma rengeteg.

Sister Sledge 2009.07.31. 20:53:56

Idézek a beol.hu-ról egy hozzászólást, ami Békéscsaba vezetésésről szól. Aki közelebb van a tűzhöz, vagy hallott valamit, cáfolja vagy erősítse meg, légyszi!

"A polgármester úr túl van néhány botrányos közgyűlésen. Volt a közelmúltban egy egészen krimibe illő.
Békéscsabán a járhatatlan járdákat kellene legelőször kijavítani, felújítani. Aztán jöhetne sorba a Körös Hotel, a Szabolcs utcai szellemház sorsának végső rendezése. Nem is kerülnének olyan sokba, mint a kolbászfalu, vagy a kalandpark. Az ifjúsági házat miért kellett felújítani, amikor a közeljövőben felrobbantják? Mi a helyzet az István - malommal? Nagyon fájó dolog látni így tönkremenni. Ha a szappangyáros (aki a tűzvészek miatt háromszor újjáépítette) feltámadna, kiátkozna bennünket!
A jegyzői körforgás elvitt jó pár milliót, a rossz szerződéseket kötő jegyzőnő végkielégítve átült egy másik közhivatalba. Következmény sehol, még egy elnézés se a városlakók felé! A közpénzzel nem igazán úgy bánnak itt sem. Már egészen kampányíze van az írásnak..."

Natural · http://delta9thc.blog.hu 2009.09.09. 19:16:37

Azt gondolom, hogy Egy jobb életért dolgozni kell, újat teremteni, nem pedig "megszüntetni" ahogyan a cím árulkodik. Békésben van szabad munkaerő. És lenne mit tenni.
süti beállítások módosítása