HTML

LMP Békés 2009-2014

a Lehet Más a Politika (LMP) párt Békés megyei egykori tagjai véleménye néhány ügyről

Mottó

"Ha az értelmes és tisztességes emberek távol tartják magukat a közügyektől, akkor a közügyeket ostoba és semmirekellő emberek fogják intézni."

/Széchenyi István/

Honlapunk hírei

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Kapcsolat

Gál Anita
gal.anita@lehetmas.hu

  • Adószám: 18199260-1-42
  • Nyilvántartási szám: 13284/2009 (Fővárosi Bíróság, határozat: 60043 / 2009.5)
  • Országos nyilvántartásbeli azonosító: 540/2009
  • Adatvédelmi nyilvántartási szám: 02846
  • Bankszámlaszám: 103000021050637449020191 IBAN: HU10 1030 0002 1050 6374 4902 0191 BIC/Swift: MKB HU HB

Blog

 

Ha lenne pártja a nemszavazóknak, akkor nagyon sok egyéni választókerületben megnyerhetné a választást, és az Országgyűlésben is az egyik legnagyobb frakcióval rendelkezne. Ti, akik azt gondoljátok, hogy úgyse változtathattok semmin, erősek vagytok. Sokkal erősebbek, mint gondolnátok.

Az elmúlt évek politikájára visszatekintve nem csodálkozunk azon, ha nagyon sokan hátat fordítanak, inkább nem foglalkoznak a közélettel. Sokan úgy tiltakoznak, hogy visszatartják a szavazatukat, mert egyszerűen ahhoz a cirkuszhoz, ami jelenleg folyik az Országgyűlés falain belül és az önkormányzatokban, nem hajlandók a támogatásukat adni. És ez teljesen megérthető.

Azonban tudni kell azt, hogy a távolmaradás passzívan mégis támogatást ad az elmúlt két évtizedben már sokszorosan lejáratódott korrupt politikai elitnek, amely miatt Magyarország a jelenlegi slamasztikába került. Azok a cinikus politikusok, akiktől a távolmaradással meg akarod vonni a bizalmat, a nemszavazásodat, az ajánlószelvényed szemétbe dobását már régen „beárazták”. És nagyon is számítanak Rád, számítanak a passzivitásodra.

A tiltakozásodat sokkal jobban kifejezheted, ha dacolsz velük, olyat teszel, amire nem számítanak és részt veszel. Részvételeddel gyengítsd meg őket!

Szerinted a politikában semmi nem változhat? Mi ezt egészen máshogy gondoljuk. Hiszünk benne, hogy azok az elvek és értékek, amelyek képviseletére az LMP-t megalapítottuk igenis következetesen és megalkuvást nem tűrve képviselhetők, és gyakorlati politikára válthatók.

 

  • Eleged van a korrupcióból? Dönthetsz úgy is, hogy meggyengíted azokat, akik a politikát öncélúan űzik.
  • Vidéken élsz, és tudod, hogy változás kell? Dönthetsz úgy, hogy a carpe diem politikusok helyett támogatod a fenntartható vidéket, a Kert-Magyarországot.
  • Budapesten élsz, és zavar a szmog, az ingatlanpanamák, és a zöld területek hiánya? Nem vagy egyedül, sokan együtt változtatni tudunk.
  • Fiatal vagy és élni akarsz itthon, nem pedig elhagyni az országot? Akkor tegyél azért, hogy Magyarország élhető legyen, és érdemes legyen benne családot alapítani, vállalkozni, és a közügyekben részt venni!

 

Rajtad múlik! Nem akarunk köntörfalazni: arra kérünk, hogy ajánlószelvényeddel segítsd a Lehet Más a Politikát, hogy elindulhasson az országgyűlési választáson. Egyezséget, szerződést ajánlunk Neked ezért cserébe. Vállaljuk, hogy minden erővel küzdeni fogunk az átláthatóságért, és a korrupció ellen. Mert a korrupció tönkreteszi a demokratikus felépítményt, és kiszámíthatatlanná teszi a közösség ügyeit. A korrupció egyik melegágya a pártfinanszírozás jelenlegi rosszul szabályozottsága. Mi minden erővel azon leszünk, hogy a közpénzek pártkasszákba és politikusok zsebeibe vándorlását megakadályozzuk. Nem tudjuk megígérni, hogy minden disznóságot megakadályozunk, de gondoskodni fogunk arról, hogy a lehető legkevesebb dolog maradjon árnyékban. Téged fogunk képviselni, és ehhez makacsul tartjuk magunkat.

Regisztrálj most a http://lehetmas.hu/176-on!

Lehet Más a Politika! 
http://szazhetvenhat.blog.hu/

Címkék: demokrácia korrupció részvétel nemszavazók

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpbekes.blog.hu/api/trackback/id/tr341488641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabagyöngye · http://lehetmas.hu/176 2009.10.31. 12:25:02

Átvéve a http://lehetmas.hu/176-ról, ahol folymatosan bővül a különböző célcsoportokat megszólító levelek száma. Eddig készült a Kistelepülésen élőknek, Városiaknak, Családi gazdálkodóknak, Tömegközlekedőknek, Fogyasztóknak, Aktív keresőknek, Fűtésszámlafizetőknek, Tudatos állampolgároknak, Szavazóknak, Nemszavazóknak, Bicikliseknek, Fogyatékkal élőknek
süti beállítások módosítása