HTML

LMP Békés 2009-2014

a Lehet Más a Politika (LMP) párt Békés megyei egykori tagjai véleménye néhány ügyről

Mottó

"Ha az értelmes és tisztességes emberek távol tartják magukat a közügyektől, akkor a közügyeket ostoba és semmirekellő emberek fogják intézni."

/Széchenyi István/

Honlapunk hírei

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Kapcsolat

Gál Anita
gal.anita@lehetmas.hu

  • Adószám: 18199260-1-42
  • Nyilvántartási szám: 13284/2009 (Fővárosi Bíróság, határozat: 60043 / 2009.5)
  • Országos nyilvántartásbeli azonosító: 540/2009
  • Adatvédelmi nyilvántartási szám: 02846
  • Bankszámlaszám: 103000021050637449020191 IBAN: HU10 1030 0002 1050 6374 4902 0191 BIC/Swift: MKB HU HB

Blog

Ha az LMP szóba kerül valamely hírben, mindjárt terem néhány hozzászóló, aki gyűlölettől fröcsögő szavakkal szidja a pártunkat. Tényekkel nem hozakodnak elő, csak vádaskodnak, hogy az SZDSZ mentőcsónakja vagyunk, az MSZP kreálmánya (néha a FIDESZ-é is), megy a zsidózás, buzizás, egyebek.

Nem nagy élvezet olvasni ennyi acsarkodást. A demokrácia ugyanis nem az acsarkodástól, hanem a tényszerű vitáktól halad előre. Az emberek pont az ilyen stílus miatt tartózkodnak a közéletben való aktív részvételtől. Ilyen acsarkodásokkal töltötték az elmúlt 20 évet a politikusaink többsége, ahelyett, hogy ország ügyeivel foglalkoztak volna. A Lehet Más a Politika (LMP) pont azért kezd egyre népszerűbb lenni, mert akik megismerik tetteit, szavait, tagjait, látják, hogy ez a párt az, amelyik szakszerűen bírálja a kormány társadalmunkat sértő lépéseit és szakszerű alternatívát kínál. Az alternatíva pedig a különféle irányzatok értékeinek az ötvözete az igazságosság, szolidaritás, a fenntarthatóság és a nemzeti érdek képviseletének alapján.

Akik a tények alapján akarnak ítélni, ajánlom figyelmébe, hogy a Józsefvárosi (pesti 60 ezres lakosságú kerület) polgármester választást figyeljék. 4 párt verseng, köztük 3 sok pénzzel (MSZP, SZDSZ, FIDESZ), az LMP lelkesedéssel. Mert semmi nem igaz abból, hogy más pártok által mozgatott, pénzelt szervezet lenne. Az LMP alapszabálya teszi lehetetlenné, hogy bukott politikusok belépjenek. Mert teljesen mindegy, hogy Győrben, Budapesten, vagy Békéscsabán jelentkezik valaki a pártba, 2 (azaz csupán kettő!) tag vétója megakadályozza, hogy beléphessen. Hogy érthetőbb legyen. Ha Fodor Gábor Pesten talál egy LMP tagot (kétlem), aki jelölné párttagságra, akkor én Csabán megvétózom. S akiket személyesen ismerek a pártból, biztos vagyok, hogy mind megvétózná. S a párt belső internetes fórumán keresztül ismerve a belső hangulatot ilyen kérdésben, teljesen biztos, hogy nem lenne meg a 3 támogató jelölés, ellenben vétók százai záporoznának.

Címkék: vádak

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpbekes.blog.hu/api/trackback/id/tr301469759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

librarian1 · http://lmpbekes.blog.hu 2009.10.23. 20:44:46

Sajnos a fent leírtak ellenkezőjéről nagyon nehéz meggyőzni az embereket. Az eddigi hiteltelen politizálás és politikusok odáig juttaták az embereket, hogy el sem tudják képzelni, hogy valaki - pl. egy új párt - tényleg az ország jobbá tételén szeretne dolgozni. Kis pénzből, lelkesedésből, összefogással.
A rágalmakat csak a hitelesség folyamatos fenntartásával lehet megállítani, amire az LMP hosszú távon is képes lesz. Én hiszek benne!
süti beállítások módosítása