HTML

LMP Békés 2009-2014

a Lehet Más a Politika (LMP) párt Békés megyei egykori tagjai véleménye néhány ügyről

Mottó

"Ha az értelmes és tisztességes emberek távol tartják magukat a közügyektől, akkor a közügyeket ostoba és semmirekellő emberek fogják intézni."

/Széchenyi István/

Honlapunk hírei

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Kapcsolat

Gál Anita
gal.anita@lehetmas.hu

  • Adószám: 18199260-1-42
  • Nyilvántartási szám: 13284/2009 (Fővárosi Bíróság, határozat: 60043 / 2009.5)
  • Országos nyilvántartásbeli azonosító: 540/2009
  • Adatvédelmi nyilvántartási szám: 02846
  • Bankszámlaszám: 103000021050637449020191 IBAN: HU10 1030 0002 1050 6374 4902 0191 BIC/Swift: MKB HU HB

Blog

Talán emlékeznek rá az olvasók, hogy tavasszal az országgyűlési eredmények estéjén a helyi Jobbik és Fidesz közt egy érdekes incidens történt, melyről videó felvételt készítettek a jelenlévők és feltették a világhálóra. A Beol.hu-nak az a Strifler Attila küldte be az anyagot, aki most a 12-es számú választókerületben indul képviselőjelöltként.

Idézzük fel a hallottakat együtt:

https://www.youtube.com/watch?v=q5IjJsKbs6k&feature=player_embedded

Szöveg:

Szabóné Kocziha Tünde (Jobbik): „Fogok veled beszélni, Tamás, amikor olyan állapotban leszel"

Hirka Tamás (Fidesz): „Tőlünk kaptátok az irodát”

J: „Nem tőled kaptam”

F: „De megkaptátok. Annyi nem volt benned(...)meg az összes többiben, hogy annyit kimondjál, hogy köszönöm.

J: „Kinek?”

F: „Nekünk, például”

J: „Bocsánat, de hogyha helyi rendelet van erre, és jár a Munkáspártnak, akkor úgy gondolod, hogy nekünk le kellett volna feküdni a Fidesznek?”

F: „Nem azt mondom, hogy a Fidesznek le kellett volna feküdni, mondjuk annyi szerintem jólesett volna, hogy azt mondjátok…”(elhalkul)

Miért érdekes most ez a rövid, magasröptű párbeszéd? Mert a Jobbik azt állítja, hogy fizet bérleti díjat az irodahelyiségért, miközben a fenti felvételen az „adni - kapni” fogalom párt használják következetesen a „(bérbe)venni - bérbe adni” helyett. Ha valóban piaci áron fizetné a Jobbik a bérleti díjat, vajon nem azzal védekeztek volna, hogy „Tamáskám, miről beszélsz, hiszen fizetünk az irodáért, mint bárki más.”?

Egyébként rosszul tudta Kocziha Tünde, mert nincsen helyi rendelet az önkormányzati tulajdonú ingatlanok pártok részére történő bérbeadásról, ezt a jegyző korábban idézett leveléből is kitűnik, de bárki utánajárhat a város honlapján. A rendpárti jobbik megint nem ismerte a jogi kereteket, amelyekben mozoghat.

 

Címkék: fidesz jobbik pártiroda

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpbekes.blog.hu/api/trackback/id/tr912339489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása